Hjem og Udstilling Puddelhår

Puddel ... Smuk, legende, intelligent og usædvanlig elegant hund. Og hvis legenheden og opfindsomheden af ​​denne race er synlig fra de første minutter, vil haircuts utvivlsomt give skønhed og elegance. Pudelen skal skære regelmæssigt. Og der er hårklipp "hjemme" (hygiejnisk) og udstilling (officiel). Det største udvalg af hårklipp kan naturligvis ses på messer. Vi vil tale om de tre klassiske versioner senere. Og nu - lidt om hjempuddelingen hårklipp.

Hjem og Udstilling PuddelhårAf en eller anden grund får selve ordet "hjem" os til at tro, at dette er noget uhøjtideligt og uhøjtideligt. En simpel - ja, en simpel - ja, men samtidig giver det også elegance, og vigtigst af alt hjælper det med at opretholde hygiejne. Det er vigtigt at huske: Selv puddelens hjemlige hårklipp skal være pæne, ellers vil dyret simpelthen blive desinficeret, og kun elendige rester vil forblive af skønhed.

Under den forberedende (eller hygiejniske, hjemmet) hårklipp betyder hårsnus, mundstykker (tapper), maven, værtsbunden og selvfølgelig kønsorganerne. Det bedste værktøj til sådan arbejde er en puddel clipper. Nogle gange stopper hundopdrættere på almindelige skrivemaskiner med dyser. Shorn en hund efter svømning, en gang om måneden. Hvis du er ny til denne virksomhed, så giv dig et sådant arbejde til professionelle groomere. Når man ser på deres arbejde, lærer man i sidste ende at klippe det selv.

Men hvis selv en ikke meget erfaren ejer kan klare en hygiejnisk frisyre, så har pudelvis frisurer kræve ægte professionalisme. Her er det uacceptabelt ikke kun udseendet af lige små måtter (og puddelens hår er tilbøjeligt til dannelsen), men også ekstra millimeter uld (eller endog deres mangel).

For eksempel involverer en af ​​de mest almindelige udstillingshårklipp, der hedder "Lion", kun langt hår i mund og hoved, og dette hår vokser i flere måneder! For at lære en hund til en saks, bør man skrive en skrivemaskine og en kam på forhånd, fra barndommen, ellers vil "skønhedsvejledning" koste meget store nerver ikke kun for dig og groomer, men også for hunden selv.

Nu vil vi overveje de vigtigste udstillings frisurer af pudler (se billeder overfor beskrivelsen).

"Skandinaviske løve". Nu er der to muligheder for dette hårklipp. Ændringer dikteres af mode, eller rettere - mode masters. Forud for pudelens bagben var det for nylig at skære håret hårdt fra bagoverfladen for at vise (understrege) hjørnerne af hocksene.

Lårene berører næppe pelsen, bortset fra en lille trim. Det skal bemærkes, at denne type af hårklipp er den mest almindelige, fordi det hjælper med at skjule små fejl i hundens struktur og samtidig understreger dens dyder.

"Moderne"  (et andet navn - "under fårene") indebærer en fuldstændig fjernelse af hår fra næse, kinder, hals og poter. Underlivet er skåret i midten (ved det andet par brystvorter i hunnerne og et par centimeter fra penis i hannerne) og halen ved en tredjedel ved bunden. Snørren i ansigtet er tilbage. Øren er ikke klippet. Sørg for at have en "krone" hængende over øjnene. Det er meget vigtigt at skære den gradvise overgang fra ryggen til bukserne og gentage kontinerne på bagbenene (fra bunden skal de være brede). Halen er lavet i form af en pom-pom. Poten med fingrene skæres forsigtigt (eksperten skal se hundens klør godt).

"Puppy haircut"  tæt på den "moderne". Men siden ulden ikke er vokset nok endnu, er manen praktisk taget ikke skåret. Adgang til ringen med en sådan frisør er kun mulig i op til 18 måneder.

Der er mange flere hårklipp, men ikke alle eksperter genkender dem. De to ovenfor beskrevne er klassiske. De skal udføres fejlfrit i overensstemmelse med de mindste detaljer. Blandestiler samt ukorrekt skæring generelt kan føre til midlertidig diskvalifikation eller forlade hunden uden en vurdering.

Related news

Hjem og Udstilling Puddelhår Hjem og Udstilling Puddelhår Hjem og Udstilling Puddelhår Hjem og Udstilling Puddelhår Hjem og Udstilling Puddelhår Hjem og Udstilling Puddelhår